Praktisch‎ > ‎

Kerkblad "Kerken rond Rijn en Gouwe"/ Andere websites

Kerkblad "Kerken rond Rijn en Gouwe"
Abonnement op Kerken rond Rijn & Gouwe
De aangesloten kerken, waaronder de Lichtkring, bieden aantrekkelijke abonnementsprijzen voor hun gemeenteleden.
Het richtbedrag ligt ongeveer op €39,00 per jaar.
U kunt zich abonneren op Kerken rond Rijn & Gouwe door een mail te sturen naar kb92finadm@web.de, of telefonisch 0172-478993 (op vrijdag van 9.00-12.00)

KerkenrijnengouweWebsite van de kerken rond Rijn en Gouwe, met inhoudelijke artikelen en info over het kerkblad.

Plaatselijke projecten
Hunedoara
De Stichting Roemenië Hunedoara onderhoudt sinds 1992 intensieve contacten met de Reformatuskerk in Hunedoara. De stichting is verbonden met de Maranathakerk, de Lichtkring,en de Goede Bron. De Hervormde wijkgemeente Adventskerk steunt deze activiteiten.

Andere PKN wijkgemeenten in Alphen aan den Rijn

www.kerkeninalphen.nl    Website van de gezamenlijke kerken in Alphen aan de Rijn.

Adventskerk Wijkgemeente Adventskerk maakt deel uit van de Hervormde Gemeente Alphen aan den Rijn
Maranathakerk Wijkgemeente Centrum (Maranathakerk)
Oudshoorn/Ridderveld Onze gemeente bestaat uit vier wijkgemeenten, elk met een eigen kerk en signatuur: de Bron, Goede Herderkerk, Oudshoornse kerk en Sionskerk.