Praktisch‎ > ‎

Kerkblad "Kerken rond Rijn en Gouwe"/ Andere websites

Kerkblad "Kerken rond Rijn en Gouwe"

Het verbindende blad van en voor de protestantse kerken in Alphen a/d Rijn en omstreken met plaatselijk, regionaal en landelijk nieuws, interessante artikelen en het overzicht van de kerkdiensten in de regio.
De aangesloten kerken, waaronder de Lichtkring, bieden een aantrekkelijke abonnementsprijs voor hun gemeenteleden: €37,00 per jaar.
U kunt een abonnement aanvragen via de scriba, bijvoorbeeld via scriba@pkn-lichtkring.nl .

KerkenrijnengouweWebsite van de kerken rond Rijn en Gouwe, met inhoudelijke artikelen en info over het kerkblad.

Plaatselijke projecten
Hunedoara
De Stichting Roemenië Hunedoara onderhoudt sinds 1992 intensieve contacten met de Reformatuskerk in Hunedoara. De stichting is verbonden met de Maranathakerk, de Lichtkring,en de Goede Bron. De Hervormde wijkgemeente Adventskerk steunt deze activiteiten.

Andere PKN wijkgemeenten in Alphen aan den Rijn

www.kerkeninalphen.nl    Website van de gezamenlijke kerken in Alphen aan de Rijn.

Adventskerk Wijkgemeente Adventskerk maakt deel uit van de Hervormde Gemeente Alphen aan den Rijn
Maranathakerk Wijkgemeente Centrum (Maranathakerk)
Oudshoorn/Ridderveld Onze gemeente bestaat uit vier wijkgemeenten, elk met een eigen kerk en signatuur: de Bron, Goede Herderkerk, Oudshoornse kerk en Sionskerk.