kruis-02.JPG

• Geschreven op:
    13 januari 2022

Zondag 16 januari

Aanstaande zondag mogen we met elkaar het Heilig Avondmaal vieren. Voorganger is dominee Els Klok, muzikale begeleiding wordt verzorgd door Chris van der Ouw. De dienst is te volgen via Kerkomroep en Facebook.

Liturgie

U kunt de liturgie vinden op de website in het menu onder Kerkdiensten/Liturgie a.s. zondag of via deze link: Liturgie a.s. zondag - Protestantse Gemeente Alphen aan den Rijn (pkn-lichtkring.nl)

Kinderkerk

De kinderkerk gaat nu ook weer helemaal digitaal. De link voor de kinderkerk is: https://meet.google.com/kjo-cods-pbg.

Voorbeden

Heeft u voorbeden voor aanstaande zondag kunt u die doorgeven aan de tweede scriba op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook tijdens de dienst voorbeden doorgeven aan Maarten van der Nagel via Whatsapp of Messenger (06-57421724).

Collecten

Deze zondag is de opbrengst van de collecte bestemd voor het werk van de eigen diaconie. De ingezamelde gelden worden bijvoorbeeld gebruikt voor ondersteuning van hulpvragen, giften aan diaconale projecten, noodhulp en diaconale activiteiten.