Skip to main content

Alphense Kerstwandeling 22 december 2023

  • Geschreven op:
    16 november 2023

Zoals u al op verschillende plekken hebt kunnen lezen zijn de voorbereidingen voor een grote Alphense Kerstwandeling weer in volle gang. Bij het ter perse gaan van de nieuwste Kerk & Samen was echter nog niet alle informatie bekend vandaar dat we u nogmaals met informatie bestoken.

Op vrijdag 22 december kunt u mee wandelen langs verschillende taferelen uit het kerstverhaal. We zijn erg blij u te kunnen vertellen dat de openingsscène dit jaar in theater Castellum te zien zal zijn (tussen 16.00 en 19.00 uur). Om de toestroom van wandelaars in goede banen te leiden zullen we werken met starttijden. U kunt zich vanaf vrijdag 1 december gratis inschrijven voor een starttijd op www.kerstwandeling.com

Het belooft weer een sfeervolle route te worden maar uw hulp kunnen wij goed gebruiken om er ook echt iets moois van te maken. Op zondag 12 november na de dienst hebben we al heel wat aanmeldingen gekregen van mensen die mee willen werken met de Kerstwandeling. Ook mensen die afgelopen zondag niet in de kerk waren willen we natuurlijk de gelegenheid geven om zich nog aan te melden. Aanstaande zondag, 19 november, zullen we opnieuw intekenlijsten voor vrijwilligers ophangen.

We zijn met name nog op zoek naar mensen die logistiek kunnen ondersteunen als bijvoorbeeld verkeersregelaar, reisleider, opbouwer, afbreker, enz. We zoeken ook mensen die koeken, cake of cupcakes willen bakken voor de wandelaars.

Financiële ondersteuning is eveneens zeer gewenst. We komen graag in contact met bedrijven of particulieren die de Kerstwandeling financieel of in natura willen sponsoren.
Spreek ons aan of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Giften zijn ook welkom op het rekeningnummer van de Kerstwandeling: NL56RABO0373715021 ten name van CvK Herv Gem Alphen aan de Rijn, onder vermelding van Kerstwandeling 2023.

Tot slot is het voor het gemak van alle wandelaars weer gelukt om pendelbussen te laten rijden. Deze rijden van 17.30 tot 21.30 uur heen en weer tussen Alphen Centrum en het Archeon.

We hopen er met elkaar weer een verrassende wandeling van te maken als mooie opmaat voor het Kerstfeest van vele Alphenaren.

Hartelijke groet, Anneke Meijer-van der Meer, Inez Reij en Rinneke Sikkel

NB. Volg de Alphense Kerstwandeling ook op Facebook en Instagram