Paasbrodenactie Hunedoara

• Geschreven op:
    28 februari 2024

Tot en met woensdag 13 maart kunt u bij de Stichting Roemenië Hunedoara paasbroden bestellen. De opbrengst wordt gebruikt voor diaconale hulp aan een groep zeer arme oudere gemeenteleden van de Reformatuskerk in Hunedoara.

De prijzen zijn:
- groot paasbrood met/zonder spijs € 14,00;
- klein paasbrood met/zonder spijs € 8,00.
De broden zonder spijs worden door de bakker zwaarder afgewogen.
De paasbroden worden vanaf maandag 3 april bij u thuis bezorgd. Wij bezorgen echter niet buiten de plaats Alphen aan den Rijn.

De paasbroden kunnen op drie manieren worden besteld:
- In de Lichtkring, Adventskerk, Maranathakerk en de Bron, de zondagen 3 en 10 maart: na de morgendienst.
- Via internet (van zaterdag 2 maart t/m woensdag 13 maart): vul het bestelformulier in op de beveiligde website van de Stichting Roemenië Hunedoara, st-roemenie-hunedoara.protestantsekerk.net. Deze manier heeft onze sterke voorkeur.
- Telefonisch (t/m maandag 11 maart): bij Didy Luining, tel. (0172) 49 43 85, of Albert Pastink, tel. (0172) 43 39 76.

Betalen
U kunt betalen door middel van een eenmalige incasso óf contant (graag gepast) bij aflevering. Betaling via incasso heeft de voorkeur. De incasso zal in de tweede week van april worden geïnd.

Giften
Ook giften zijn uiteraard van harte welkom. U kunt deze overmaken op rekeningnummer
NL30 INGB 0008324408 t.n.v. Stichting Roemenië Hunedoara te Alphen aan de Rijn, onder
vermelding van ‘winterhulp’. Uw gift is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (ANBI).

Rien van Steden, voorzitter Stichting Roemenië Hunedoara