Kinderkerk zoekt leiding!

• Geschreven op:
    12 april 2022

De afgelopen jaren hebben we van een grote groep leiding afscheid genomen.

Met ingang van 1 juli stoppen helaas nog drie leden van de leiding van de Kinderkerk. We willen Erika, Ariëla en Renske bedanken voor al hun inzet en creatieve bijdragen!

Rick heeft zich dit jaar aangesloten bij het team en daar zijn we erg blij mee. Om de Kinderkerk iedere zondag te kunnen blijven verzorgen zijn we echter nog steeds op zoek naar nieuwe leiding.

We maken gebruik van de methode van Bijbel Basics (NBG). Voor ieder zondag staat er een compleet pakket klaar met verhaal, uitleg, context, vragen en verwerking. Je maakt als leiding zelf een keuze uit de verwerkingen die worden aangeboden. Daarnaast verzorgen we gedurende het kerkelijk jaar een aantal projecten die we gezamenlijk organiseren binnen het team. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact op met Anneke Edel, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

namens de leiding van de Kinderkerk,
Anneke