Kinderkamp komt eraan

  • Geschreven op:
    22 juni 2022

Zit je aankomend schooljaar in groep 4, 5, 6, 7 of 8 en heb je zin in een onwijs leuk weekend weg meld je dan aan voor het kinderkamp dat we van vrijdag 16 tot en met zondag 18 september organiseren.

We vertrekken rond 18.30 uur en zijn zondag rond 15.45 uur weer terug. Als het goed is hebben alle kinderen in deze leeftijd inmiddels een uitnodiging ontvangen en anders komt die binnenkort door jouw brievenbus. Het thema is de Jungle, want we zitten in een prachtige bosrijke omgeving. We gaan naar het Boshuis van YMCA in Driebergen. Wil je weten hoe het eruit ziet neem dan alvast een kijkje op de website: Driebergen - YMCA Kampeercentra. 

De kosten voor het kamp zijn €35,00. Elk broer(tje) of zus(je) dat je extra meeneemt krijgt €2,50 korting. Meld je uiterlijk voor 8 juli aan door het aanmeldformulier ingevuld te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te appen naar Adriaan Lefeber op 06 - 5505 7364. Heb je nog geen aanmeldformulier ontvangen en wil je graag mee, stuur dan een bericht naar hetzelfde mailadres.

Wanneer jij of je ouders nog vragen hebben kunnen jullie contact opnemen met de leiding of met Adriaan Lefeber.

 

Tot ziens op het Kinderkamp,

Tineke, Simone, Gerda, Wilma, Lotte, Hanneke, Sem en Adriaan