Bijbel-lezen.JPG

26-08-2021_taize
Datum: zondag 23 januari 19:00

Locatie: Lichtkring

In deze dienst zijn mensen uit elke wijk welkom, u hoeft zich niet in te schrijven.

Een viering in de traditie van Taizé, een oecumenische broederschap in Taizé (Frankrijk), waar jaarlijks tienduizenden jongeren uit de hele wereld naar toe komen om te zingen, te bidden en te praten over God. Bijzonder aan Taizé-vieringen is de meditatieve sfeer: zo is er een stilte van 5 tot 10 minuten in plaats van een preek en worden er liederen gezongen met krachtige liefdevolle teksten, die steeds herhaald worden.

Kijk HIER voor meer informatie over de geldende maatregelen voor onze kerkdiensten.

Meekijken

Onze kerkdiensten worden ook via het Internet uitgezonden, u kunt HIER live meekijken tijdens de kerkdienst of de dienst later terugkijken.

Meer informatie:

U kunt HIER meer informatie vinden over onze kerkdiensten.

Muzikale begeleiding
Jurjen Bade