kaarsje-01.JPG

Kerkdienst met Ds. Anne-Marie van Briemen, doopdienst

10-08-2021_lichtkring-01
Datum: zondag 30 januari 10:00

Genodigden en wijk B (Waterplanten, Amerik& Europ landen, Provincies, Zuidpoolgebied) welkom!

Maatregelen i.v.m. corona

De PKN en het CIO zijn met nieuwe richtlijnen gekomen naar aanleiding van de laatste persconferentie. De kerkenraad heeft besloten om deze adviezen te volgen. Dit betekent dat er slechts 50 plaatsen beschikbaar zijn en dat er per week één wijk wordt uitgenodigd om in de dienst aanwezig te zijn. U hoeft zich niet in te schrijven, u kunt gewoon naar de kerk komen als u in de wijk woont die aan de beurt is.

Concreet houdt dit het volgende in:

• Per zondag is 1 wijk welkom. U hoeft zich niet in te schrijven, u kunt gewoon naar de kerk komen als u in de wijk woont die aan de beurt is.
  • Bij binnenkomst wordt u door een ouderling of de koster naar uw plaats gebracht. Mocht u hiervoor even moeten wachten in de hal, graag weer de anderhalve meter (en het mondkapje) in acht nemen. Ook bij het verlaten van de kerk wordt u begeleid door de ouderling of koster.
  • Helaas is niet mogelijk om na de dienst koffie te drinken in de kerk.
  • Volgens de PKN richtlijn wordt er nog niet gecollecteerd tijdens de dienst. U kunt gebruiken maken van de Appostel-app of u kunt uw gift bij de uitgang doen
  • Daarnaast vragen wij u de algemene regels te blijven volgen: Blijf handen wassen en afstand houden en bij klachten: blijf thuis

Kinderkerk

Kinderen in de basisschoolleeftijd (uit alle wijken) zijn iedere zondag welkom in de Lichtkring. We starten met spelletjes en daarna volgt het gebruikelijke inhoudelijke gedeelte. Ouders die niet bij de dienst aanwezig kunnen zijn, omdat hun wijk niet aan de beurt is, kunnen de kinderen voor aanvang van de dienst brengen en na afloop weer ophalen.

Voor ouders met kinderen die wel aanwezig zijn in de kerk verandert er niets. De kinderen gaan na het kindermoment naar de kinderkerk. Wel blijven ze daar wat langer dan gebruikelijk. Alle kinderen komen terug in de dienst voor het uitspreken van de zegen. We hopen op deze manier veel kinderen te verwelkomen en er een fijn samenzijn van te maken.

Meekijken

Onze kerkdiensten worden ook via het Internet uitgezonden, u kunt HIER live meekijken tijdens de kerkdienst of de dienst later terugkijken. De ochtenddiensten worden ook weer via Facebook uitgezonden.

Liturgie

De liturgie wordt hier gepubliceerd als deze bekend is. In de regel een dag voor deze kerkdienst.

Meer informatie:

U kunt HIER meer informatie vinden over onze kerkdiensten.

PKN Interactief aan de slag met de bijbel
Muzikale begeleiding
Saskia van Doorn