Skip to main content

Digitaal collecteren met de Appostel App

Digitaal collecteren via de Appostel App de Lichtkring Alphen

De Appostel App gebruiken wij als digitale optie om bij te dragen aan de collecte.

Dit kan op twee manieren:

  1. Via de website Digitaal portaal de Lichtkring
  2. Via de app “Appostel” te downloaden op uw mobiel of tablet. Als u zoekt op “appostel SKG” staat de app bovenaan de lijst. 

    appstore  googleplay

De app is niets anders dan een miniversie van de website. De één vindt het prettig om via de website donaties te doen of het tegoed op te waarderen, de ander vindt de app prettig in gebruik. Het is net waar uw voorkeur ligt en of u achter uw PC zit of de mobiel gebruikt.

Wachtwoord

Als u uw wachtwoord kwijt bent, kunt u het beste naar de website gaan. Deze biedt de optie ‘wachtwoord vergeten’.

Geven

Als u in de app zoekt naar Lichtkring komt u bij de juiste kerk. Door een account aan te maken kunt u tegoeden kopen en via het tegoed uw bijdragen doen. Ook zonder account kunt u via iDeal bijdragen aan de collectes.

Advies: koop een tegoed aan

Wij adviseren u een tegoed aan te kopen en van daaruit de giften te doen. Zo kunnen we de kosten voor iDeal beperken. Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de automatische incasso optie.

Instructievideo

Veelgestelde vragen

Op de website Digitaal portaal de Lichtkring kunt u veelgestelde vragen en antwoorden vinden.

Staat uw vraag er niet bij?

Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of vul het contactformulier in op de website.

Privacyverklaring

De Appostel App is opgezet om te voldoen aan de AVG- en privacyregels. De gegevens die u via de app invoert worden versleuteld bewaard op een server van SKG, de uitgever van deze app. Zij hebben hiervoor een beveiligde omgeving opgezet en beleid ingericht waar wij als collega van kerkrentmeesters vertrouwen in hebben. De beheerder van de kerkgeld-app namens de Lichtkring heeft wel toegang tot de persoonsgegevens van gemeenteleden die zich middels deze app geregistreerd hebben, maar gaat hier conform ons eigen beleid vertrouwelijk en zorgvuldig mee om. Zo worden er bijvoorbeeld uitsluitend lijsten uitgedraaid waarin geen persoonsgegevens van gemeenteleden voorkomen.