ouderen.JPG

Van 15 tot en met 29 januari 2022 wordt de actie Kerkbalans gehouden.

Wat is Kerkbalans

Kerkbalans is een gezamenlijke actie van de Rooms-Katholieke Kerk, de Protestantse Kerk, en enkele andere kerkgenootschappen. Al sinds 1973 werken zij samen in de Actie Kerkbalans en doen zo een beroep op de plaatselijke geloofsgemeenschappen voor een financiƫle bijdrage. Jaarlijks vragen zij hun leden in de tweede helft van januari een financiƫle bijdrage te leveren aan hun eigen plaatselijke kerk.

De kerk krijgt geen subsidie. Onderhoud van het gebouw, de koffie, maar ook het personeel en missionaire en maatschappelijke projecten kosten geld. Daarom is er de Actie Kerkbalans.

In de week van 16 januari wordt de enveloppe met alle informatie over de actie Kerkbalans 2022 met het antwoordformulier bij u thuisbezorgd. Uw antwoord wordt enkele dagen laten weer bij u opgehaald.

Kerkbalans2022

KB 2022 pagina 2

In 2021 had de Lichtkring een sluitende begroting dankzij u!

15-11-2021_draag ook een steentje bij

Draag ook een steentje bij